INSTÄLLT! – REIN 26/3-2022

Eventet är tyvärr inställt. Dock kommer vi ha en vanlig klubbkväll istället.
Era förköpsbiljetter kommer återbetalas snart per automatik via Tickster.

Vill du bli uppdaterat om eventuella ändringar av spelningen eller framtida evenemang kan du registrera dig här.

Facebook eventet finns här.

21 augusti 2020 släpptes äntligen REINs efterlängtade debutalbum – REINCARNATED, på egna skivbolaget REIN RECORDINGS. Hyllningarna lät inte vänta på sig – Sveriges främsta musikrecensenter satte toppbetyg och superlativen haglade:

”Rein har gjort ett CV för den moderna hitfabriken”

REINCARNATED 4/5 – Johanna Paulsson, DN

”REIN är stenhård, oslipad, bångstyrig, kompromisslös, extrem. Just därför tror jag att hon är den av dagens svenska artister som har största chans att i framtiden sälja ut idrottshallar med 15000 åskådare.”

REINCARNATED 4/5 -Jan Gradvall, Dagens Industri

“Rein hittar ett catchigt oväsen, helt i samma klass med favoriter som Fuck Buttons och Sleigh Bells, och det är en avundsvärd tillgång.”

”Det bästa punkraspet sedan Courtney Love 1994…det här är verkligen glimrande låtskrivande och lysande utrop” REINCARNATED 4/5 -Thomas Jonson, VF

“Inspirationen till skivan är bland annat hämtad från ”The Matrix” och ”Ghost in the shell” – filmer som nog också hade lyfts ytterligare ett snäpp med ett sådant här betydligt råare och mer kraftfullt soundtrack”

REINCARNATED 4/5 -Sara Ullberg, TT

”[REIN] kastar sig mellan väldigt elegant sång och hårda djuriska skrik och på scen så har hon en karisma och moves som påminner otippat mycket om Michael Jackson”  REINCARNATED – Fredrik Strage TV4 Nyhetsmorgon

Nu är det dags att låta publiken få uppleva detta live – i vår 2021 åker REIN ut på en vida efterlängtad turné ute i landet!

Artisten, producenten och skivbolagsägaren REIN debuterade med sin självbetitlade EP 2016. Tillsammans med ”FREEDOOM” 2017, blåste hon nytt liv i den svenska elektroniska musik scenen med att blanda genres för att skapa sitt egna sound.

Hennes unika sound och stil ledde till två P3 Guld-nomineringar i kategorierna ”Årets nykomling” och ”Årets dans” 2017.

På bara några år har REIN blivit en ikon och befäst sin position och status som musikalisk pionjär.

Evenemanget arrangeras i samarbete med KULTURENS och med stöd av Kultur- och fritidsnämnden i Linköping