Årets sista fest 16/12!

Nuclear Nation har äran att presentera Vision Talk och Cinemascape som spelar live hos oss den 16/12!

Var: L’Orient, Drottninggatan 18, Linköping
När: Fredagen den 16:e december kl 22-03
Ålder: Minst 18.
Entré: 70 kr för medlemmar, 100 kr för motlemmar.
FB: Planera festen på vår eventsida på Facebook.

Vision Talk
Vision Talk kommer till Linköping med nye sångaren Linton Rubino. Både gammalt och nytt material och eventuellt någon överraskning utlovas. Vision Talk lovar att ni kommer att få en trevlig kväll och rekommenderar att ni börjar förfesten med att avnjuta lite hederlig italodisco och synthpop för att komma i rätt stämning inför kvällen.


Officiell webbsida: visiontalk.se
Myspace: myspace.com/visiontalk
Läs om VT:s senaste skiva ”Distances”: Recension hos Elektroskull.

Cinemascape
Cinemascape är ett svenskt elektroniskt popband som bildades 2005. De har varit ett flitigt liveband under årens lopp, och har gästat allt från alternativklubbar och festivaler till modevisningar. På scen är Cinemascape ett mycket elegant, visuellt och dramatiskt band som alltid strävar efter att bjuda på en minnesvärd och intensiv scenshow. Konst, mode och film är viktiga inspirationskällor för bandet vars musik har beskrivits som electro-cabaret och glam-synth. 2010 släppte bandet sin synthpopiga debutskiva The Falling Impossible på eget bevåg, en platta som under 2011 följdes upp med en EP med titeln Bodily Harm. I februari 2012 återutges debutplattan i en lyxig utgåva av det tyska skivbolaget Conzoom Records. En rykande färsk andra skiva ligger sedan och väntar på att bli släppt, och Cinemascape kommer med tiden att röra sig mot ett mörkare och mer suggestivt sound. Hos Nuclear Nation lovar Johan, Sebastian, Marcus och Katie att bjuda på många nya låtar, såväl som på en rad gamla favoriter.


Officiell webbsida: cinemascape.se
Myspace: myspace.com/cinemascape

Som alltid på Nuclear Nation spelar våra fantastiska DJ:s allt från synthpop till aggrotech via EBM!
Eftersom det är årets sista fest gör vi vårt bästa för att skapa riktig julstämning på NN-vis.
Tips: Du som inte är från Linköping och ska på festival i Malmö den 17:e, passa på att resa redan på fredagen och börja festen hos oss!