Abu Nein Live Online 6/3

Våra DJ:s spelar den bästa synthmusiken och vi gästas även av ABU NEIN som livestreamar en exklusiv specialspelning! Det blir något utöver det vanliga så missa inte detta!

Länk till Facebook-evenemang:
https://www.facebook.com/events/744674643150366/

Vi är stolta att presentera ABU NEIN som spelar live under kvällen. De är ett av de hetaste svenska banden inom darkwave/synthscenen just nu. ABU NEIN har just vunnit kategorin debutant för det nystartade priset Synthsläggan och är även nominerad till kategorin årets synt på Manifestgalan. I höstas kom första fullängdaren, Secular Psalms, som mottagits väl inom scenen. Även EP:n I Will Rise har de hunnit släppa tidigare.

Lyssna på ABU NEIN: https://abunein.bandcamp.com/
https://open.spotify.com/artist/3Iu1DhCKeTHcOl9EJUrFpd?si=UthuZUhSS9qFU8tbzBXPOg&nd=1

Hur funkar då detta?
Ni ansluter till vårt ZOOM-möte via länk som finns här.
Du kan sitta hemma själv, med kompisar eller på en fest där ni lyssnar på det vi streamar ut. Att vara med och streama sin egen video är helt frivilligt men vi blir såklart glada om många vill bidra till stämningen genom att t.ex. dansa, filma ett dansgolv, eller om man inte vill synas själv så kan man rikta kameran mot t.ex. sitt skelett Åke, eller vad hen nu kan heta.
Länken lägger vi upp här i eventet en timme innan det startar, dvs 19:00.

Schema för kvällen:
kommer

Länk till Facebook-evenemang:
kommer

I Samarbete med KULTURENS och med stöd av Kultur- och fritidsnämnden i Linköping

Foto: Jens Atterstrand, Svartpunkt.