SUBKULT Kickoff med Selofan 30/4

Nuclear Nation presenterar Subkult officiell kickoff i LINKÖPING med SELOFAN och HATIF på scen!

Subkult samarbetar med lokala arrangörer i olika städer och arrangerar kick off’s för att peppa igång festivalsuget inför Subkultfestivalen 5-årsjubileum i Dalaborgsparken, Vänersborg 7-9 juli. Denna kväll blir det postpunk/coldwave och mörka synthiga toner på agendan. Subkults arrangörer är på plats och tävlar ut fribiljetter och coola merch till er gäster. Kom och snacka festival och musik med dem på plats.

Biljetter kan du köpa här via Tickster
Pris: 180 kr förköp, 220 kr på plats

Länk till Facebook eventet finns här

Plats: The Crypt (Pitchers), Ågatan 57, 582 22 Linköping
Tid: 21:00 tills 3:00
Åldersgräns: 18 år

SELOFAN
Den hyllade Aten-baserade synth/coldwave-duon Selofan har 5 hyllade album och sedan de släppte sitt senaste och mest häpnadsväckande album, ”Vitrioli” 2018, så hade deras popularitet vuxit allt mer. Selofan följde sirenropet från 80-talets goth-ljud och minimalism, och skapade sin egen plats i framkanten av oberoende wave-musikscenen. De jagar rutinerat efter ny dramatik och passion för att pryda sin visuella och musikaliska charm. Bandet specialiserar sig på djupa, kalla och häftiga analoga ljud – men har alltid varit favoriserade tillsammans med ylande sång, väldestillerade syntar och hjärtkrossade toner. De har uppträtt på Kalabalik i Alvesta förra sommaren och på Klubb Död i Stockholm. Nu gästar de Linköping för första gången och detta får man inte missa!
www.facebook.com/selofan.funpage

HATIF
Mörkt, spänt och elektroniskt. Teman som kretsar kring vår tid, försök att nå varandra, uppror och motstånd. Hatif är en elektronisk musikgrupp som bildades 2020 i Stockholm, Sverige, av Markus Majdalani och Johan Eckerström.
www.facebook.com/hatifband

Gäst DJ’s: Mirre Sennehed (grundare och festivalgeneral för Subkult)

Evenemanget arrangeras i samarbete med KULTURENS och med stöd av Kultur- och fritidsnämnden i Linköping